Спечели морска ваканция за цялата фамилия!

Кой е предпочитаният десерт на малки и големи в топлите слънчеви дни? Какво може едновременно да те освежи и да те накара да се усмихнеш? Предизвикай себе си и открий магията в кутията на сладолед FAMILIA!

Включи се в новата игра в предаването на Стартер„Магия в кутия“ и всяка сутрин до 29 юни можеш да спечелиш 6 кутии сладолед от новия вкус Фамилия Collection Течен Шоколад!

В  края на играта един от всички регистрирани ще спечели и голямата освежаваща награда -  лятна ваканция за цялата фамилия в Черноморец! Томболата с името на победителя ще изтеглим в понеделник, 2 юли в Стартер!

Всяка сутрин в Стартер Симо и Боги описват предмета, който са скрили в кутията от сладолед FAMILIA. Ако познаеш какъв е предмета - печелиш дневната награда! За да се включиш, регистрирай се ТУК и слушай Стартер всяка сутрин, защото Симо и Боги може да се обадят точно на теб!

Да откриеш Магията в малките моменти с най-близките е най-ценното в забързаното ежедневие. Миговете са по-вълнуващи, когато ги изживяваш с онези, които те разбират и обичат най-много. Затова се търсим един друг и имаме нужда да споделяме нашето общо щастие.

Новите предложния в гамата за този сезон идват под обещаващото име „FAMILIA Collection – колеция избрани вкусове“ – три вкуса, които будят веднага любопитство с тъмната си визия и черния капак. Най-голямо впечатлние прави Течния шоколад, който може да задоволи и най-изтъчнените вкусови предпочитания, но по нищо не му отстъпват и Любимия Бискотино с парченца истински бисквитки и Ягодовата свежест с наситения ягодов вкус и гъстия ягодов сироп.

Животът е по-вълнуващ с твоята Familiа!

Familia Collection. Събираме щастие!

Наградата включва 6 нощувки за максимум четиричленно семейство с включена закуска в хотел Costa  Bulgara в гр. Черноморец в периода между 13 - 19.08 г. Наградата не подлежи на подмяна с паричната и себестойност.  Дължимият данък е за сметка на спечелилото лице, като организаторите БГ Радио имат задължението да издадат бележка на спечелилото лице. То следва да го декларира впоследствие в годишната си данъчна декларация. От наша страна ще уведомим счетоводството и на физическото лице, спечелило награда, ще се предостави документ от платеца на наградата или от лицето, което я предоставя, от който документ да е видна стойността на наградата. Документът е по образец. Отговорността догодина за деклариране на печалбата е изцяло на получателя на наградата.

Играта не е активна!