Кажи на Стартер кое е твоето най-сладко събуждане и играй за матрак Симеонов!

С целувка? С любима песен? А може би с изненадващ подарък? Каквото и да е твоето най-сладко събуждане, разкажи ни за него и всяка сдемица това ти носи шанс да спечелиш модерен луксозен матрак от Симеонов! Всяка седмица до 29 юни БГ РАДИО и Матраци Симеонов ти дават възможност да спечелиш нов матрак! Включи се в играта "Най-сладкото събуждане" като ни разкажеш история на твое незабравимо събуждане. Всека сутрин Симо и Боги споделят най-очарователните истории на сладки или романтични събуждания, които сте ни разказали, а всеки петък в Стартер с томбола ще бъде определено и обявено името на печелившия от всички участници за седмицата.

Матраци Симеонов предлага само качествени продукти. Фирмата работи по най-високи стандарти и се стреми непрекъснато да усъвършенства производствените си технологии. Вдъхновението за фирма Матраци Симеонов е здравият сън и подновената жизненост. Матраци Симеонов откри тайната на добрия сън – матраци, които прегръщат нежно човека и грижовно отнемат напрежението, натрупано в тялото през деня.

Играта продължава още 3 седмици, като в първата седмица от 11 юни до 15 юни всички участници имат шанс да спечелят Топ Матрак Симеонов по избор на печелившия, от 18 юни- 22 юни може да спечелите Топ Матрак Симеонов Клима Матрес, а от 25 юни- 29 юни може да спечелите Топ Матрак Симеонов по избор на печелившия.

Антицелулитен Топ матрак Симеонов на 18 май си спечели Десислава Дамянова от София, на 25 май Топ матрак Симеонов Минералс спечели Петя Славейкова от София, на 1 юни Антицелулитен матрак спечели Елена   Георгиева от Тутракан, а на 8 юни Матрак Симеонов Минералс спечели Веселина Цачева от Търговище.

Играта не е активна!