Спечелете уикенд за двама в Green Life Beach Resort, Созопол!

Спечелете уикенд за двама в Green Life Beach Resort Sozopol” - Най-добрият ваканционен комплекс за 2011 година и носител на признанието „Superbrand” за 2015/2016 година!

Почувствайте полъха на морския бриз, насладете се на необятната морска шир, заредете се със слънчева енергия, възстановете хармонията между ума и тялото... Имате още хиляди причини да се влюбите в „Green Life Beach Resort Sozopol”.

„Green Life Beach Resort Sozopol” е затворен тип комплекс, обграден от естествена зелена гора и златния пясък на плаж Каваци. Богатство от зеленина, множество басейни, сенчести алеи и горски еко пътечки Ви осигуряват комфортен и спокоен отдих. Целият комплекс е изграден в Средиземноморски стил. Водните пространства са хармонично съчетани с архитектурата, пленявайки ни с красота и безкрайност. От терасата на всеки наш апартамент бихте могли да се насладите на „Green Life Beach Resort Sozopol” е разположен изключително близо до плажа.

Комлексът предлага разнообразни удобства, които превръщат Вашата почивка в неповторимо удоволствие. В него са обособени различни вътрешни пространства, зелени зони за отдих, пешеходни алеи, спортни площадки и басейни, открит фитнес и еко пътечки. Съвременният архитектурен дизайн на комплекса създава атмосфера на релакс, хармонизираща с духа на околната среда. Въздухът, кристално чистата морска вода, необятната гора, всичко това успокоява и запленява...

Всеки гост на комплекса има възможност да посети ресторантите и баровете, за да опита кулинарни изкушения, подбрани с голяма грижа и внимание.

„Green Life Beach Resort Sozopol” разполага с удобства за всеки един вкус – разнообразни спортни и водни развлечения, а за най-малките малчугани – специално създаденият детски център с анимация.

Научете повече за възможностите за почивка, които предлага „Green Life Beach Resort Sozopol” тук и се включете в играта, като отговорите на въпроса за деня. Слушайте Стартер в понеделник, 18 юли, за да разберете дали печелите.

 

Играта не е активна!