Денят ти може да завърши с песен, а месецът - с осъществени планове!

БГ Радио и  Райфайзенбанк ти дават възможност да избереш с коя песен да завърши работния ден, а в края на всяка седмица може да спечелиш и възможност да осъществиш свое желание или план с помощта на БГ Радио!

Регистрирай се за играта ни до 13 октомври! Сподели с нас с коя песен искаш да приключи работния ти ден и може да я чуеш  5 минути преди 17 ч.! И това не е всичко! Сподели с нас какво мечтаеш да си купиш със следващата заплата и ако имаш късмет, твоето име ще бъде изтеглено и твоята мечта ще бъде сбъдната от БГ Радио! Дори късметът да не е на твоя страна, със сметка  "За заплата" от Райфайзенбанк  може да спестиш средства, с които да осъществиш свои планове! До края на годината може да откриеш сметка като спестиш такси  за цяла година! 

Сметка "За заплата" - твоята сметка за превод на работна заплата - ти дава бърз и лесен начин за ежедневно банкиране чрез Райфайзен ОНЛАЙН, контрол и постоянен достъп до средствата ти чрез твоята безконтактна дебитна карта.  Сметка "За заплата" съчетава в себе си три продукта – разплащателна сметка, безконтактна дебитна карта и онлайн банкиране, както и редица услуги за по-изгодно, удобно и сигурно банкиране! Повече информация ще намериш тук

 

Първият участник, който успя да осъществи свои планове  с помощта на БГ Радио е Диман Кирилов от Стара Загора, който планираше да си купи нови спортни стоки. Неговото име бе изтеглено на 15 септември.

Победителят от второто теглене, което се проведе на 21 септември е Мария Бонева от Ямбол, която с помощта на БГ Радио ще купи ново детско зимно яке, което е планирала да закупи със следващата си заплата. Ето какво написа тя в знак на благодарност:

Сърдечни благодарности на BG Radio за страхотна награда в играта "Денят ти може да завърши с песен, а месецът - с осъществени планове с помощта на БГ Радио!" Моята мечта ще бъде осъществена благодарение на Вас!  Продължавайте да ни радвате с прекрасна българска музика, интересни игри и невероятни водещи! Бъдете здрави!

Третият късметлия, чието име бе изтеглено на 28 септември, е на Албена Димитрова от  Горна Оряховица, която планираше със следващата си заплата да купи детски абажур с букви за стаята на своите синове.   Нови маратонки, за да тренира с удоволствие, благодарение на БГ Радио ще си купи Яница Георгиева от София, чието име бе изтеглено на 6 октомври.

Стойността на наградата не може да надвишава 100 лв. Гласуването на дневната песен ще се извършва в сайта на БГ Радио – www.bgradio.bg. Песента, която е събрала най-много гласове в рамките на деня ще се излъчи по БГ Радио в 16:55 часа. Дължимият данък за получената награда е за сметка на спечелилото лице, като организаторите БГ Радио имат задължението да издадат бележка на спечелилото лице. То следва да го декларира впоследствие в годишната си данъчна декларация. От наша страна ще уведомим счетоводството и на физическото лице, спечелило награда, ще се предостави документ от платеца на наградата или от лицето, което я предоставя, от който документ да е видна стойността на наградата. Документът е по образец. Отговорността догодина за деклариране на печалбата е изцяло на получателя на наградата.

 

Снимка: http://www.freepik.com Designed by luis_molinero / Freepik

 

 

Играта не е активна!