Поздрави приятел с песен и играй за колекция от пет диска на Лили Иванова!

Всеки делничен ден до 1 юни между 17 и 18 ч. Любими песни за любими хора и книжарници Арт Плюс ви дават възможност да поздравите свой приятел и да спечелите колекция от пет диска на Лили Иванова!

Всяка вечер в официалната фейсбук страница на Любими песни за любими хора ще се публикува песен на Лили Иванова, където слушателите ще могат да поздравят свой близък като го отбележат в коментар или като се обадят в ефира на БГ Радио.

Всички включили се в играта в ефир и във фейсбук страницата на Любими песни за любими хора влизат в томболата, чрез която се определя името на двама слушатели, които печелят дневната награда.

Арт Плюс е най-бързо развиващата се верига книжарници в България. Основният ни фокус е издаването и разпространението на качествени и достъпни за българския читател книги, книжни поредици, детска литература и интерактивни, занимателни и образователни издания за деца и ученици. Всяка седмица Арт Плюс предлага на читателите си различни специални предложения и промоции, които можете да откриете в общо 43 книжарници.

За своите клиенти Арт Плюс прелага и онлайн магазин, с богат асортимент, на адрес www.artplus.bg.

Ето ги имената на спечелилите:

21 май: Росица Попова и Стефан Петров

22 май: Паулина Петрова и Ваня Славова

23 май: Елена Калоянова и Кирил Терзиев

25 май: Димитрина Игнатова и Стефан Костов

28 май: Кремена Моллова и Ваня Стоянова

29 май: Стефан Недялков и Рали Борисова

30 май: Десислава Василева и Стефка Стоева

31 май: Натали Пешева и Димитър Харизанов

1 юни: Нонка Келешева и Миглена Чаталова