Покани любимата си звезда на среща на живо в Shell!

"Любими песни за любими хора" с Наско отново ще гостува в новото място за срещи  - Shell между 3 и 7 април!

В седмиците преди гостуването на "Любими песни за любими хора", ви даваме възможност да поканите любимата си звезда и може да имате късмет точно вие да се срещнете с любимия си изпълнител на живо. Регистрирайте се до 31 март включително и не пропускайте да посочите с коя своя любима звезда искате да се срещнете. Наско и предаването, което традиционно изпълнява вашите желания - "Любими песни за любими хора", ще направят така, че всеки ден в първата седмица на април един от вас  да сбъдне своята мечта за среща с любимия изпълнител в Shell!

Любими песни за любими хора и вашите любими звезди ще може да срещнете всяка вечер от 17 до 20 ч. от 3 до 7 ми април на бензиностанция Shell Изток на бул. "Цариградско шосе" - посока Пловдив.Това е първият обект от обновените търговски комплекси Shell, които ще се превърнат в място за срещи с приятели, колеги и любими хора.

Търговските комплекси от нов вид са с нов интериор, като основен акцент е уютът, постигнат с използването на естествени материали и пастелни цветове при мебелите и декорацията. Усещането за комфорт и свежест е подчертано с по-големия размер стъклени витрини, които осигуряват достъп на повече естествена светлина в търговския комплекс. Новите кътове за отдих разполагат с безплатен безжичен интернет, достъпен за всички клиенти и посетители, както и с ел. контакти, чрез които да зареждате вашите устройства, когато ви е най-необходимо и докато вие самите „презареждате батериите“.

Клиентите ще имат възможността  да се насладят на ароматно италианско еспресо, прясно изцеден сок, свежа салата или прясно изпечен сандвич, които вече са част от разширения deli2go асортимент с акцент върху качествената, свежа и вкусна храна.

Обновените търговски комплекси Shell са общо 13 на брой в цялата страна и обхващат градовете Русе, Бургас, Хасково, Велико Търново, Магистрала Тракия (в района на гр. Пловдив) и София. Обновяването на търговските комплекси Shell e част от цялостен дългосрочен проект, който цели да обхване цялата мрежа от търговски обекти Shell България, като до края на годината се предвижда реновирането на още търговски обекти.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!