За шеста поредна година БГ Радио посвети концерт на живо на Ана Мария Тонкова

За шеста поредна година БГ Радио посвети концерт на живо на Ана Мария Тонкова
16 Юли 2019

БГ Радио представи традиционния концерт „Песен за Ани“ за шести път в тесен приятелски кръг от студиото на радиото със специален гост Тони Димитрова. Емоционалният концерт, който се излъчи на живо в ефира на медията, събра близки, колеги и приятели на дългогодишния музикален директор и един от създателите на радиото, което пуска само българска музика – Ана Мария Тонкова, в седмицата на рождения ѝ ден.

Тони Димитрова, носителка на наградата за БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова за 2015 изпълни големите си хитове – „Още те обичам“, „За да бъда с теб“, „Обещания“, „Тръгвай, щом решил си“, „Първите две сълзи“, „Ах, морето“ и други и направи премиера на живо на две от най-новите си песни – "Изгубена" и "100 горещи дни“.

Един от най-емоционалните моменти в концерта беше неизпратеното писмо на Тони към Ани, чиито текст развълнува всички присъстващи гости, колегите от БГ Радио и близки роднини на Ани. С него певицата споделя на Ана Мария лични емоции, приятни спомени и спокойствието, че радиото продължава да дава криле на хубавата българска музика със същата жар и отдаденост както в неговия старт.

Повече подробности, снимки и видео от концерта на БГ Радио, могат да се намерят на www.bgradio.bg. Всички пропуснали да чуят „Песен за Ани“ 6, могат да гледат запис от концерта в официалния YouTube канал на БГ Радио.

Прочетете още