Васко Василев с отворена репетиция преди концерта в зала 1 на НДК

Васко Василев с отворена репетиция преди концерта в зала 1 на НДК
21 Септември 2016

След светкавично разпродадените оперни зали в Стара Загора и
Бургас, се оказа, че билети няма и за концерта в зала 1 на НДК в София

“Изумителна подкрепа от публиката получваме музикантите и аз за това фламенко турне. Вече с нетърпение очаквам да пристигна в България.”, сподели Васко Василев, който в неделя каца от Токио за начало на турнето си. “Много благодаря на мениджмънта на Националния Дворец на Културата и лично на г-н Мирослав Боршош, с когото все още не се познаваме дори, но реагира изключително професионално, когато попитахме дали можем да направим репетицията отворена за публика и всъщност да направим концерт преди концерта. Това е супер шанс за всеки, който желае, да има достъп до музиката, а този път наистина направихме своеобразен рекорд като останахме без свободни места 24 дни преди датата на концерта.”.

Репетицията ще започне в 16:00 часа на 14-ти октомври, а цената на билетите за нея е 30 лв, независимо от мястото в залата. Билети ще се продават в мрежата на ивентим и билетен център НДК.

Концертното турне започва в понеделник от Панагюрище(26-ти септември), Свиленград (28-ми септември), Пловдив (29-ти септември), Ямбол (30-ти септември), Варна (03-ти октомври), Шумен (04-ти октомври), Русе (06-ти октомври), Велико Търново (07-ми октомври), Габрово (09-ти октомври) и София (14-ти октомври).

Тагове: Турне

Прочетете още