Спечелете покани за концерта на Васил Найденов за Свети Валентин!

Спечелете покани за концерта на Васил Найденов за Свети Валентин!
30 Януари 2017

Тази седмица Стартер ще даде възможност на трима късметлии да спечелят двойни покани за концерта на Васил Найденов на празника на влюбените! Всеки, отговорил правилно на въпросите, които Стартер задава всяка сутрин в официалната страница на предаването във Фейсбук, влиза в томболата за три двойни покани за романтичното събитие!

На 14 февруари 2017, Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – легендата Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева. Изпълнителите подготвят специален лайв за празника на влюбените, под надслов "#I LOVE YOU", с най-красивите, лирични мелодии, посветени на любовта. Обичаният от всички Васил Найденов ще превърне най-романтичната вечер в годината в бляскаво и неповторимо изживяване, със своята ненадмината вокална класа, взривяваща енергия и песни, любими на няколко поколения.

Музикалното събитие ще се състои в столичната зала Rainbow Plaza, която ще се преобрази в духа на романтичния празник. Загадъчно черно и искрящо злато ще бъдат официалните цветове на нощта, в която ще властват изискания стил, споделените чувства, заразяващата музика и танци. Наред с хитове като „Телефонна любов“, „Бързаш няма време“, „Болката отляво“, „Огън от любов“, „Клоунът“, на сцената ще звучат и някои от най-известните световни, любовни мелодии, които ще чуем в нови аранжименти, в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон). Елегантна декорация и атрактивно шоу, допълнително ще настроят гостите на честотите на любовта.                                               

Rainbow Plaza ще отвори врати за почитателите на Васил Найденов на 14 февруари (вторник), в 20:30 часа.

Билети за концерта ще се предлагат в три ценови категории: балкон, партер и VIP билет и могат да бъдат закупени онлайн и в мрежата на http://Eventim от 23 януари, понеделник и на място, в Rainbow Plaza.

Актуална информация за ексклузивния лайф, може да намерите на официалната страница на събитието:

https://www.facebook.com/events/1149784131785923/

Тагове: Концерт

Прочетете още