Уилям Лестър за първи път в журито на „Музикален импулс“ Бургас 2018

Уилям Лестър за първи път в журито на „Музикален импулс“ Бургас 2018
27 Юни 2018

Второто издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс“ Бургас, което ще се проведе в периода 3-5 август 2018 г. прави сериозна заявка за статута на водещ форум за изява на талантливи млади поп изпълнители от страната. Медиен партньор на събитието е БГ Радио.

На официалната страница на конкурса, който се организира от Арт център „Точно време“ с генералното партньорство на Община Бургас, бе обявена сензационната новина, че тази година към експертното жури, което ще оценява изпълненията на младите таланти, ще се присъедини специален гост от Лондон, който за първи път ще бъде в България специално за конкурса в Бургас.           

Уилям Лестър е професионален актьор, певец и вокален педагог с 25 години опит в развлекателната сфера. Участвал е в предавания, пиеси, реклами, филми и турнета в САЩ и Европа. Като вокален педагог Уилям е част от екипа на The Voice UK Гласът на Великобритания (BBC и ITV) от 2013 до сега, а опитът му като вокален педагог включва и The Voice Kids UK (ITV), Change The Tune (Channel 4), Michael McIntyre’s Big Show (BBC1), както и X Factor UK (ITV).

Конкурсните дни на „Музикален импулс“ ще се проведат на 3 и 4 август в концертната зала на Дом на НХК Бургас, а красивият завършек на конкурса ще бъде на 5 август от 19:30 в Летния театър в Бургас, където ще се състои церемонията по награждаването и тържественият Гала-концерт с участието на победителите в конкурса и специални гости.

Прочетете още