"Какво е любов" пита Ирина Флорин в най-новия си сингъл по БГ Радио.

12 Септември 2017

Ирина Флорин се завръща с нов, различен музикален проект. Новият и сингъл се казва "Какво е любов". С него една от емблемите на българската поп музика остава вярна на уникалния си стил, но с ново клубно звучене.

На 6-ти октомври тя ще представи песента "Какво е любов", на най-актуалната музикална сцена в София - най-новият музикален клуб, който отваря врати в края на седмицата в центъра на столицата. Музиката и текстът са на Крум Георгиев, а аранжимента е на продуцентския екип GDPOP, както и на норвежеца Мартин Бергсет, който е автор и на друг, предстоящ проект на Ирина. Мастеринг – Юлиан Янев / JJ mastering.

Клипът е възложен на Александър Моллов - един от най-талантливите ни режисьори.

Освен новата песен, фенове и представители на медиите ще имат възможността да чуят хитове като „Цвят лилав“, „Мога“, „Докога“, „Друга“, „В трето лице“, „Пътуване“ и др.

Последният голям концерт на певицата беше на 11 ноември миналата година в Зала 1 на НДК. Сега, след близо година тя ще зарадва публиката си с пореден голям концерт (най-новият софийски музикален клуб „City Stage“ има капацитет от над 1000 души). Ирина ще дели сцената с музикантите Георги Георгиев (Остава), Стефан Попов (Gravity Co.), Христо Михалков и Мартин Стоянов (Martist).

Прочетете още