"Песен за Ани" в "БГ Версия" по БНТ на 28 септември от 20 ч.

27 Септември 2016

В първия епизод на "БГ Версия" за новия сезон представяме концерта с 10 песни на Дует Авеню специално посветени на Ана-Мария Тонкова, който прозвуча на 30 август, когато се навършиха три години от загубата и. Концертт ще може да гледаме на 28 септември, сряда, от 20 ч. по  БНТ HD с повторение по БНТ 1 в събота от 00.05 след полунощ.

За трета поредна година БГ Радио и едни от най-обичаните български изпълнители посветиха специален акустичен концерт на Ана-Мария Тонкова в концертът "Песен за Ани".Така екипът на БГ Радио и музикантите, които я познаваха, изразява своята почит и благодарност към своя дългогодишен музикален директор и един от създателите на най–българското радио преди повече от 15 години.   

В "Песен за Ани" в БГ Версия почитателите ще могат да видят една различна музикална програма, с акустични версии на най-големите хитове на Дует Авеню. Сред песните ще може да видите нови, акустични версии на „Бягство“, „Безвремие“, „Пропилени дни“ заедно с Теодора Цончева, уникално изпълнение на „Скрита самота“ от младите таланти Пламен и Иво, както и „Спомни си ти за мен“ – песен специално посветена на Ана-Мария. Боби и Заки разказват за запознанството, най-ярките моменти в съвместанта работа и най-ценните съвети получени от Ана-Мария Тонкова.

 

Снимка на Дует Авеню - Красена Ангелова

Прочетете още