БГ Радио ви кани на мастър клас "Щастие" на световнопризнатия професор Радж Рагунатан.

БГ Радио ви кани на мастър клас
23 Април 2018

На 15-ти май ще се проведе първият по рода си мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“ в Сатиричен театър „Алеко Константинов” в София. Лектор на обучението ще бъде проф. Радж Рагунатан, който ще гостува за първи път в България. Тази седмица, от 23 до 27 април всеки ден БГ Радио дава възможност на един от вас да спечели билет за събитието, както и книгата на проф. Рагунатан "Ти си умен, успешен, но дали си щастлив", в която авторът се заема да намери отговор на този въпрос и проучва щастието на хора с различни професии в различен етап от живота им.

Радж Рагунатан е професор по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин и води един от най-успешните курсове в платформата за онлайн обучения Coursera.

Еднодневният мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“ ще премине през два етапа: първи - изясняване на предимствата на това да бъдем щастливи и да имаме щастливи хора в екипа. Във втори етап ще бъдат представени практически съвети и предложения за това как участниците могат да засилят собственото си щастие, както и това на хората около тях.

Събитието е част от инициативата Hapiness Academy – проект на две български компании за организиране на тренинги за самоосъвършенстване. Допълнителна информация може да намерите във Facebook и ТУК.

Прочетете още