СТАРТЕР става на 16 години с пижамено парти за рожден ден с преспиване в спалнята на БГ Радио

СТАРТЕР става на 16 години с пижамено парти за рожден ден с преспиване в спалнята на БГ Радио
8 Февруари 2018

Стартер - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на 16 години на 14 февруари и за първи път посреща гости в своя дом. Симо и Богдана вече 16 години провокират слушателите на БГ Радио да станат от леглото сутрин с настроение и навръх 16-ия си рожден ден ги канят на пижамено парти в интимната атмосфера на… спалнята на БГ Радио.

Част от нетрадиционните места, на които се е излъчвал празничният ефир на Стартер досега, са били - циркова арена, телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая, музей. Празничното предаване тази година ще започне на 14 февруари в 7 ч. сутринта, а за да го отпразнуват подобаващо към любимите водещи Симо и Боги ще се присъединят и едни от най-популярните български изпълнители и известни личности, както и верни приятели и фенове на Стартер.

Участие директно от леглото със Симо и Боги ще вземат Лара Златарева, Деси Бакърджиева, Ралица Паскалева, Башар Рахал, Наско Михайлов, Ice Cream, Петър Бакърджиев, Б.Т.Р., Прея, Михаела Маринова, Pavell & Venci Venc‘, Поли Златарева, Ирен Леви, Милица Гладнишка и още много от най-обичаните звезди на България. На тях ще им се наложи да дойдат подобаващо облечени за пижамено парти и да са готови за бой с възглавници, да отговарят на твърде лични въпроси, свързани с навършването на техните 16 години и за още весели истории от матрака.

Снимка:

В празничното издание на традиционната рубрика в Стартер Пет Въпроса директно от спалнята на БГ Радио ще отговаря Орлин Павлов… по пижама. А дебатът, който всяка сутрин разделя Симо и Боги, ще бъде на тема: „За или против да наградиш мъжа си със секс, ако е помогнал в домакинската работа“. 

Прочетете още