СТАРТЕР стана на 16 години по пижами!

СТАРТЕР стана на 16 години по пижами!
14 Февруари 2018

Спалнята на БГ Радио се превърна в терен за първото „пижамено“ парти за рожден ден на сутрешното предаване Стартер и Симо и Богдана за първи път посрещаха звездните си гости… у дома.

Любима реплика от празничния ефир стана признанието на телевизионния водещ Спас Кьосев, че семейството му фактически вече 16 години живее с БГ Радио, а „радиото е като пясъка. Влиза навсякъде.“ Смешките и забавни истории от матрака не спряха цяла сутрин, а гостите се забавляваха наравно със слушателите на БГ Радио. Всички бяха облечени с пижами, само Venci Venc‘ беше …по татуси, а Орлин Павлов обяви, че според него, реално Стартер вече 16 години не ходят на работа: „Това, което правите е толкова хубаво, че не може да бъде работа!“.

Снимка:

За да отпразнуват 16-тия рожден ден на най-забавното сутрешно шоу в ефира, към любимите водещи на БГ Радио - Симо и Богдана, се присъединиха и любими български изпълнители, артисти, водещи, журналисти и известни личности като Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Петър Бакърджиев, Румен Бахов, Спас Кьосев, фитнес инструкторът Румен Спецов, Орлин Павлов, Башар Рахал, Прея, Pavell & Venci Venc‘, Пламен и Иво, Наско Михайлов, Михаела Маринова, Наско и Славчо от Б. Т. Р., Ирен Леви и много други.

Всички гости носеха, освен празнично настроение и много подаръци за усмихнатите домакини на купона - Симо и Боги. Настроението се покачи и по време на дебата на тема „За или против да наградиш мъжа си със секс, ако е помогнал в домакинската работа“. Победител реално излезе Симо, но всички се обединиха около заключението, че печели този, който прави секс.

Като всеки класически рожден ден и този - завърши с торта и с обещанието, че забавленията по БГ Радио ще продължат всеки ден в ефир.

Снимка:

Прочетете още