СТАРТЕР навърши 15 години!

СТАРТЕР навърши 15 години!
17 Февруари 2017

Стартер – най-забавното сутрешно шоу в българския ефир навърши 15 години!  Както винаги, водещите Симо и Боги отпразнуваха рождения си ден сред звезди и за пореден път посрещнаха многобройните си гости на необичайно място. Празникът се състоя в бензиностанция Shell и започна още в 7 сутринта.

Сред най-ранобудните гости, които дойдоха да поздравят Стартер бяха любими български изпълнители, водещи и известни личности като Графа, Дует Авеню, Пламен и Иво, Невена Пейкова, Иво Захариев, VenZy, Искрата, Играта, ПИФ, Ирина Флорин, Ива Екимова, Рафи, Деян Соло.

Симо и Боги провоикраха звездните си приятели с фундаменталния въпрос за изкушенията, силата, промените и мечтите в живота на всеки, през последните 15 години. Лео сподели, че на 15 е бил с първото си гадже, с което и до ден днешен са приятели. Митко Кърнев разказа, че преди 15 години е началото на любимата на всички група - Д2. А Прея и Пламен по това време са били в първи клас. Графа беше провокиран от рождениците в импровизирано „сляпо прослушване“ и успя да разпознае в гласа на изпълнителката Адел, този на Симо.

Заедно, всички си припомниха много спомени от първите си участия и гостувания в Стартер, както и общи случки, които са изградили дългогодишни и здрави приятелства. 

В 15-ия междузвезден рожден ден на Стартер, темата на Минидебата беше „Би ли простил, ако половинката ти изневери със звезда?“. Позицията на Богдана, че би простила, спечели спора, с подкрепата на Башар Рахал, Стаси Кара и слушателите на БГ Радио, включили се във фейсбук страницата на Стартер. А Ирра излезе с най-практичното предложение – и двамата партньори, заедно да споделят една и съща звезда.

Екипът на Стартер получи много цветя и подаръци, както и специален поздравителен адрес от екипа на Националният военноисторически музей, написан изцяло в стилистиката на Междувзездни Войни. Актрисата Радина Думанян донесе домашно приготвена шоколадова торта, а Мими Иванова поздрави водещите с „15 лалета“ и им подари 15 бонбона.

Симо и Боги отново бяха в отлично настроение, чувството за хумор се лееше от ефира на БГ Радио, а празничното издание завърши по традиция с Happy Birthday, в изпълнение на Нора Караиванова и духане на свещички.

Нека СТАРТЕР бъде с вас всеки делничен ден, от 7 до 10. Сагата продължава по БГ Радио!

Симо и Боги с уникалната торта от Младман Кейкс!

Вижте още снимки от събитието тук.

Прочетете още