Стартирай деня със Стартер и ароматно кафе в SHELL за 20 дни!

Стартирай деня със Стартер и ароматно кафе в SHELL за 20 дни!
23 Ноември 2015

До 4 декември всяка сутрин Стартер дава възможност на петима то вас да спечелят ваучер за 20 кафета или кафе специалитети от SHELL!

Включете се в новата игра "Стартирай деня със Стартер и Shell", в която всяка сутрин в официалната страница на Стартер във фейсбук задаваме въпрос, свързан с историята на кафето и любопитни факти около любимата напитка. Петима от вас, дали верен отговор, всеки ден  печелят талон за 20 кафета от търговски обекти Shell.

Ценителите на доброто кафе са добре дошли в Shell, където ще останат очаровани от 100% прясно приготвено италианско еспресо. Там ще намерите още капучино, еспресо макиато, лате, горещ шоколад и чай, за да стоплите всяко свое пътуване с висококачествена ароматна напитка.  За Shell качеството на кафето е от високо значение. Сместа е специално приготвена в Италия след внимателни  проучвания на българския вкус към напитката. Кафето се мели на момента в специални машини, а ако решите да добавите мляко, то знайте, че то е винаги истинско и прясно. В  Shell са помислили и за удобството и безопасността на шофьора - чашите за топлата напитка са специално оребрени така, че да изолират тоmлината на напитката от ръката за повече комфорт.

Повече за кафето и кафе специалитетите в Shell може да намерите тук.

Снимка:

 

Прочетете още