СПЕЧЕЛИ ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ LINDOR С БГ РАДИО

СПЕЧЕЛИ ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ LINDOR С БГ РАДИО
8 Февруари 2016

Вдъхнови празника на любовта с вълнуващо авторско послание към обичано същество, като включиш ключови шоколадови думички LINDOR:

“неустоим”, “шоколадов”, “топящ се”, “пълнеж”, “разтапящ”, “сърце”.

Можеш да развълнуваш и спечелиш сърцето на любим човек с шоколадово сърце LINDOR!

Изпрати своя поздрав чрез формата за регистрация на фейсбук страницата Шоколад Lindt, България, като не забравяй да посочиш БГ  Радио  по време на регистрацията, за да имаш шанса да спечелиш шоколадово сърце LINDOR от нас! Слушай БГ Радио всяка вечер тази седмица, когато Наско ще обявява името на печелившия за деня. В края на седмицата,  петък, един от всички ще сечели и голямото метално сърце на LINDOR.

ВКЛЮЧИ СЕ В ИГРАТА ТУК:

 

Правила на играта:

Играта “На любовна вълна с LINDOR” се провежда на “Шоколад LINDT  България”- официалната Фейсбук страница на марката LINDT за България.

Период на играта във Фейсбук e 01-15.02.2016

Период на играта по радио станциите: 08-12.02.2016

Механизъм:

Отбележи, че си чул за играта по БГ Радио. Ако си разбрал за играта от Фейсбук или друга уеб страница, то моля, от падащото меню избери “Интернет”
Използвайки посочените думички, сглоби любовно послание! Можеш да участваш само веднъж! Необходимо е да използваш минимум три от посочените думички и още твои думички като общият брой на символите в посланието да не надвишава 280.
Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени в томбола и oбявени по БГ Радио и на Фейсбук страницата на LINDT и на lindt.bg .
Късметлиите ще получат метална кутия с форма на сърце с шоколадови сферички LINDOR, с която да развълнуват сърцето на любим човек.
Всеки ден се тегли и в радио ефир се обявява по едно име. В петък (12.02) измежду всички участници през седмицата се тегли и обявява още един късметлия, който печели голямо метално сърце LINDOR.
Участниците, разбрали за играта от Фейсбук или чрез интернет реклама, участват в томбола за 10 малки и три големи сърца LINDOR, които ще бъдат изтеглени и обявени на 15.02 (понеделник)
Наградите се получават до две седмици след изпращане на данни за доставка с лично съобщение на Фейсбук страницата “Шоколад Lindt, България”.