Спечели естетична процедура по избор от БГ Радио и Aestheline!

Спечели естетична процедура по избор от БГ Радио и Aestheline!
12 Февруари 2016

Тази седмица БГ Радио ви дава възможност да спечелите награда, която ще подобри самочувствието и външния ви вид - ваучер на стойност 100 лв. за процедура по избор в една от най-големите клиники по дерматология, дерматохирургия и естетична медицина Aestheline.

Всеки ден на страницата на "Без калории" с Лора ще намерите въпрос, на който трябва да отговорите правилно, за да се включите в томболата за голямата награда, която ще се изтегли в петък, 19 февруари.

Aestheline е  клиника по дерматология, дерматохирургия и естетична медицина -  една от най-големите частни дерматологични клиники в България, намираща се в  сърцето на Студентски град -  хотел Suite, на 3 етаж. Клиниката е специализирана в областта на лечението и превенцията на заболявания на кожата, състояния, свързани със стареенетo и нездравословното хранене. Разполага с 15 помещения, които са разпределени в 5 основни сектора:

I. Обща дерматология: диагностика и лечение на остри и хронични заболявания на кожата, косата и ноктите.

II. Дерматохирургия: извършва се диагностика на злокачествени заболявания на кожата (базоцелуларен карцином, спиноцелуларен карцином, меланом и др.).
 
III. Козметични и естетични процедури: в луксозната и уютна обстановка на клиниката се предлага широк спектър от инвазивни и неинвазивни (апаратни) процедури. Извършва се поставяне на ботулинов токсин, филъри и плазма-лифтинг (PRP).
 
IV. Диетология: диагностика и изготвяне на програма за хора с различни хранителни проблеми. В допълнение може да направите тест за хранителна нетолерантност, измерване с телесен анализатор, лабораторни изследвания и изготвяне на хранително-поведенческа стратегия за достигане на оптимален резултат.

V. Отслабващи и моделиращи тялото процедури: клиниката разполага с широк набор от апарати за диференцираното третиране на целулит. В допълнение, нашите физиотерапевти ще ви предпожат ароматерапевтични, класически, антицелулитни и лечебни масажи.

Тагове: Игра

Прочетете още