REDFOO & The Party Rock Crew с участие на MTV PRESENTS VARNA BEACH

REDFOO & The Party Rock Crew с  участие на MTV PRESENTS VARNA BEACH
22 Май 2018

MTV Presents Varna Beach обявява участието на американския рапър и продуцент REDFOO и Party Rock Crew в програмата на събитието през 2018 г. Това ще бъде първото шоу на световната сензация в България. Благодарение на уникалната комбинация от слънце, море, MTV и впечатляващата сцена на Varna Beach на 12-ти август ще станем свидетели на най-страхотното музикално събитие на живо това лято в България. 

MTV Presents Varna Beach потвърждава и пълния списък на българските артисти - силен лайнъп от едни от най-популярните български изпълнители. Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, Tita и 4Magic ще станат част от страхотното събитие на MTV и ще взривят публиката от най-голямата фестивална сцена в България. 

Dara: “Нямам търпение отново да изпитам тази емоция и съм щастлива, че получих покана отново да се присъединя към артистите, които ще излязат на MTV сцената на 12-ти август!”

Krisko: “Очаквам с нетърпение 12-ти август, защото това ще е лятната нова година във Варна! 

4Magic: “Да излезем на сцената на MTV Presents Varna Beach с толкова големи български и световни звезди за нас е огромна чест!”

Прочетете още