Първо по БГ Радио чуйте кои звезди ще гостуват на първото MTV парти в България!

Първо по БГ Радио чуйте кои звезди ще гостуват на първото MTV парти в България!
21 Март 2017

Подгответе се за едно от най-големите музикални събития на 2017 година.!

За първи път MTV гостува в България - във Варна, за да представи един невероятен музикален спектакъл на открито. MTV presents VARNA BEACH на 15 юли ще взриви варненския плаж с една изключително силна селекция от световни артисти!

На 23 март първо по БГ Радио ще бъдат разкрити имената на първите изпълнители, които които ще бъдат част от MTV presents VARNA BEACH – най-голямото музикално събитие за 2017 г. в България  

В четвъртък, точно в 11.00 часа, MTV ще обяви първите три чуждестранни и една българска звезди, които ще взривят сцената на варненския плаж с уникални изпълнения и невероятно шоу на живо. Слушателите на БГ Радио ще научат имената им преди всички останали! Освен анонсирането на 23 март 2017 г., очаквайте скоро допълнителна информация за останалите изпълнители, които последователно ще бъдат разкривани пред българската публика.  

 

MTV presents VARNA BEACH ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Ранни билети ще бъдат пуснати в продажба на 31 март 2017 г., в 10.00 часа. Невероятното събитие на живо ще бъде излъчено по MTV каналите в целия свят, като по този начин ще покаже най-доброто, което България може да предложи.

Новини и всички подробности за събитието, можете да научите първи на сайта и в ефира БГ РАДИО, което е официален медиен партньор на събитието.

 

За MTV

MTV е основният младежки развлекателен бранд в света. С глобален обхват, който достига до повече от половин милиард домакинства, MTV е културен дом на поколението Y, на музикални фенове и артисти, пионер в създаването на иновативно, печелещо награди съдържание за младите хора чрез телевизия, онлайн и мобилно съдържание.. Извън Съединените щати, MTV е част от Viacom International Media Networks, подразделение на Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), един от водещите световни създатели на програми и съдържание във всички медийни платформи.



 

Прочетете още