Първият концерт от турнето на група СкандаУ в Габрово е факт

Първият концерт от турнето на група СкандаУ  в Габрово е факт
10 Септември 2019

Първият концерт от турнето на група СкандаУСкандаУ Хайвера Tour“ в Габрово вече е факт. С незабравима  емоция, енергия и чувство изпълниха сцената Тото и Лъчо, Светлин Къслев и бенда на СкандаУ – Радо, Ники, Чери и Щерион, Део, Лео и Играта, Toshey и Кристиана Асенова, Калоян Димитров- Балан, Атанас Колев, Пело Кръстев, Руди, Дули и Кукушев, Зипо и Слаш, Павел и Ицака, Кристиян Чарли Танев, DJ Mati и красивия балет на СкандаУ. Освен гост изпълнителите в концерта изненадващо се включиха и три бъдещи сладки звезди – близнаците на Лео Бианки - Николо и Матия и Габо Родригес, брат на Тото. Те показаха завидни танцувални и певчески умения още от сега, а появяването им на сцената взриви публиката. Новото парче на СкандаУ, „Рабмо“, се знаеше наизуст и цялата зала пееше заедно с Тото и Лъчо, макар че беше пуснато дни преди концерта.

За същата емоция да се готвят Шумен, Варна, Русе и Пловдив. А на концерта в Шумен ще се представи още една нова песен, която оттук – натам винаги ще вдига адреналина до финални честоти!

Билети за турнето има в мрежата на Eventim в цялата страна, на касите на залите в различните градове, бензиностанции ОMV, магазини Технополис, Български пощи и в Grabo.bg

Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе три деца. Всички под 8 г. влизат безплатно и ползват едно място с придружител.

Прочетете още