Първи визуализации на невероятната сцена на MTV Presents Varna Beach!

Първи визуализации на невероятната сцена на MTV Presents Varna Beach!
26 Юни 2017

Вълнението в България расте след като MTV International представи първите официални  визуализации на невероятната сцена, която ще бъде изградена за MTV Presents Varna Beach, най-мащабният международен фестивал в България на 15 юли тази година.

Това е една от най-големите сцени строени някога в България, в която ще бъдат използвани технически елементи от последно поколение и със сигурност ще впечатлят феновете. Навсякъде по света събитията на MTV са изключителни и шоуто е запомнящо се.

Сцената във Варна ще бъде над 70 метра дълга и 15 метра висока с най-добрите аудио и визуални ефекти. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери.

MTV Presents Varna Beach е най-голямото музикално и медийно събитие, което се е провеждало в България, както и най-мащабният концерт на живо за 2017 г.   

Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от  Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова са потвърдените изпълнители, които ще участват на MTV Presents Varna Beach на 15 юли във Варна. 

Допълнителна информация за събитието на официалния сайт на MTVvarna и Facebook

Прочетете още