Прегърни близките си с песен за Коледа

Прегърни близките си с песен за Коледа
19 Ноември 2015

Ако си българин, който живее в чужбина или имаш близки, с които не можеш да бъдеш на празниците в родината, БГ Радио ще направи така, че да предадеш обичта си към тях с помощта на българската музика. Дори да не могат да те прегърнат на живо, твоите близки ще могат да чуят гласа, посланието и песента, която си избрал за тях по БГ Радио и ще видят очите и усмивката ти настената ни във Facebook, както и в сайта на радиото.
Запиши поздрав със смартфон или таблет, компютър или камера - на видео или само като звук и ни я изпрати на имейл pozdrav@bgradio.bg до 23 декември. Кажи ни къде се намираш, защо правиш този поздрав и с коя българска песен искаш да отправиш своето послание.

Заедно с близките ти слушайте БГ Радио на 24, 25,26 и 27 декември, когато твоят поздрав ще прозвучи в ефира, а ако си се снимал, ще качим твоето видеоселфи на стената на БГ Радио във Facebook, и в специалната секция "У дома за Коледа" в сайта на БГ Радио – vwww.bgradio.bg,

Петима от участниците, които изпратят свой поздрав, ще спечелят и по един от следните уникални подаръци от Лили Иванова: Колекцията от 5 диска "Невероятно", два диска с албума "Поетът" и две винилови плочи с албума "Поетът" - всички с автограф на изпълнителката.

Снимка:

БГ Радио звучи по целия свят навсякъде където има българи, които ни слушат онлайн или с безплатните ни приложения за Android, iOS и Nokia.
България е там, където звучи БГ Радио! 

Ела си у дома за Коледа с българската музика!

Прочетете още