PAVELL & VENCI VENC’ са „САМО ПО ТАТУСИ“ в новия си проект

PAVELL & VENCI VENC’ са „САМО ПО ТАТУСИ“ в новия си проект
26 Юни 2017

В петък, 23 юни, се състоя официалната премиера онлайн и в ефир на новия проект на Pavell & Venci Venc’ – „Само по татуси“ по музика и аранжимент на Pavell и текст на двамата изпълнители. Най-успешното българско хип-хоп дуо представи песента пред публика седмица по-рано, по време на Годишните музикални награди на БГ Радио, когато беше отличено в категориите „БГ Текст“ за песента на Михаела Маринова „Не ти ли стига“, „БГ Дуо/Трио“ и „БГ Песен“ за „Вдигам Level” с участието на Кристиан Костов.

За по-малко от три дни видеото на „Само по татуси“ е гледано в интернет близо половин милион пъти. След клиповете на хитове като “SeTaaBrat”, “Вдигам Level” и „Момичето от квартала“, това е четвъртият проект, по който артистите и продуцентите им работят с режисьора Люси Иларионов.

„Въпреки че това лято имаме участия почти всеки ден и непрекъснато обикаляме страната, всяка свободна минута работим по още няколко нови проекта – две колаборации с други артисти, както и следващия ни самостоятелен сингъл“, казват Pavell & Venci Venc’. 

 

Прочетете още