P.I.F. представят официално видео към песента “ОГЪН” на 25-ти февруари

P.I.F. представят официално видео към песента “ОГЪН” на 25-ти февруари
15 Февруари 2017

На 25-ти февруари в SOFIA LIVE CLUB ще бъде официалната премиера на новия видео клип на група P.I.F към песента “ОГЪН”. Песента е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5”  и се оказа, че е една от най-любимите на феновете. Клипът на “ОГЪН” е заснет в един кадър на улицата, с малко репетиции и много смях. Идеята да се получи изключително семпъл, естествен и стилен е на режисьорът Николай Мутафчиев.

   Песента “ОГЪН” е посветена на дъщерята на Димо – малката АЯ, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, познати ни от театъра и телевизионния екран. Ще видим лицата на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров и Димо от P.I.F. - всички до един бащи. Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видео клипа. С тези професионалисти на терен, снимките преминаха много стегнато и приключиха на един дъх.

  Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят “ОГЪН”, а и да се забавляват заедно с P.I.F.

   Билетите за специалното събитие “премиера на видео клип и концерт на P.I.F.”  вече са в продажба.

Прочетете още