Стартер ви кани на премиера на "Вездесъщият" в зала 1 на НДК

Стартер ви кани на премиера на
18 Септември 2017

На 10 октомври в Зала 1 на НДК ще се състои официалната премиера на новия филм на Илиян Джевелеков “ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”, а БГ Радио ви дава възможност да спечелите и покана за двама за събитието. За да се включите в играта, следете официалната страница на Стартер във фейсбук. От 13 октомври лентата тръгва по всички кина в България.

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК и онлайн в www.ticketportal.bg.

Слоганът в рекламната кампания и трейлъра е изречението “Дори една истина в повече може да те убие.” В основата на “Вездесъщият” стои темата за тайното и явно видеонаблюдение и границите на личното пространство в съвременния свят.

Вездесъщият е вторият филм на режисьора Илиян Джевелеков. Неговият игрален дебют LOVE.NET беше абсолютен бокс офис хит през 2011 година и до днес все още е в десетката на най-гледаните  филми в България от 1989 г. насам.

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

 

Прочетете още