Новата песен на Тома за първи път по БГ Радио

Новата песен на Тома за първи път по БГ Радио
4 Февруари 2016

На 05.02.2016 г. ( петък) в ,,Любими песни за любими хора“ за първи път ще прозвучи най – новата песен на Тома ,,Бъдещи спомени“ – съвместен проект на музикантите от групата и продуцента Денислав Данчев ( Мастило). Песента, чийто автор е Тома, е изключително модерна и комерсиална, като за здравия саунд музикантите отново благодарят на Десо, който е автор на аранжимента. Групата записва в звукозаписното студио на Mastilo Music, където се случват и мастеринга и миксинга.  Клипът на ,,Бъдещи спомени” е изцяло имиджов, като музикантите разчитат изцяло на модерната рок визия, примесена с лекия пънкарски стайлинг на Тома. Интересното във видеото е, че участва и манекенка...от пластмаса, на която Тома шепне красиви думи от текста на песента.

Заповядайте  на ексклузивната премиера на видеоклипа към парчето, която ще се проведе в новооткрития столичен клуб Live & Loud на ул. „Позитано“ 8.

 
Тома и момчетата от бандата (Иван Попов – китари, Георги Денчев – барабани, Младен Несторов – бас китара) са Ви подготвили уникално шоу, включващо двучасов сет от авторски парчета, проследяващ творческото развитие на групата през годините, много здрав звук и яки светлинни ефекти. Публиката ще чуе любими парчета като „Герой“, „Сам на света“, „Парашут” и много други. Разбира се, в края на програмата, Тома ще забие и на живо новото си парче „Бъдещи спомени“.


Тома ще бъде подкрепен и от екипа на ON ROCK Music award!!!


Вратите на клуба отварят точно в 21:00 часа, като самото събитие стартира в 21:30 часа, така че не се чудете - слагайте коженото яке, обуйте чифт кубинки или кецове и елате да се разбием подобаващо!

Прочетете още