БГ Радио щурмува профила на Мария Илиева в социална мрежа!

БГ Радио щурмува профила на Мария Илиева в социална мрежа!
16 Януари 2018

След премиерата на новата песен на 19 януари Мария Илиева, БГ Радио и Мария Илиева за първи път ще изненадат феновете си с  авангардно сливане на социалните мрежи на изпълнителката и радиостанцията!  На 24 януари БГ Радио презвема инстаграм профила на Мария Илиева! В този ден феновете ни ще видят водещите на "Стартер", "Без калории" и "Любими песни за любими хора" в нова светлина. Очакват ни забавни закачки от страна на водещите Богдана, Симеон, Лора и Наско с обичаната изпълнителка.  Следете постовете в социалните  канали на БГ Радио и Мария Илиева  в Instagram и Facebook, за да пожелаем заедно успех на новият сингъл "Всичко" и на всичко, което предстои на Мария Илиева!

По музиката и текста на песента певицата работи в съавторство с младия бийтмейкър Николай Николов (EXC). В първия съвместен проект на тандема феновете ще чуят модерно R'n'B звучене и въздействаща лирика.

Режисьор на видеото е  Виктор Антонов – Rikk, с когото Мария работи и по предишния си проект „Mi Amor“. Допълнителна информация може да намерите във Facebook.

Прочетете още