Нова песен на вокалният педагог от X Factor- Искра Милкова по БГ Радио!

Нова песен на вокалният педагог от X Factor- Искра Милкова по БГ Радио!
23 Юни 2017

Море, пясък, летни емоции и, разбира се, любов са част от сюжета на видеото към втората самостоятелна песен на вокалния педагог от X Factor – Искра Милкова.

„Така е добре“ е по текст, музика и аранжимент на талантливия китарист, композитор и музикален педагог – Димитър Еленски, на който е поверена и главната мъжка роля в клипа. Във видеото на песента се очертава красива любовна история, носеща спокойствие и летни мисли под режисурата на Даниел Иванов. Снимките към клипа са от град Царево и къмпинг Арапя.

Димитър Еленски пише песента още през 2012 година, по абсолютно истински случай, но както сам споделя: „Преди запознанството си с Искра, имах друга представа за „Така е добре“, но един ден по време на урок, докато тя ми показваше как да изпълнявам правилно упражненията за разпяване в мен изникна мисълта за тази песен. Прозвуча в главата ми в нейно изпълнение и много исках тя да я изпее. Пуснах на Искра да чуе демо на песента и веднага се съгласи да я направим. Почти моментално започнахме работа по звукозаписния проект.“

Прочетете още