Спечели колекцията "Невероятно" на Лили Иванова преди концертите и в София на 25 и 26 октомври!

Спечели колекцията
26 Септември 2017

БГ Радио и Лидл България ви дават възможност да спечелите незабравими мигове с музиката на Лили Иванова, като се включите в играта на официалната страница на БГ Радио във фейсбук! Намерете последната публикувана в страницата снимка на Лили Иванова с и като коментар под нея отбележете името на този човек, с когото бихте искали да споделите пълноценни мигове с нейната музика. Преди всеки концерт от турнето "За пълноценни мигове с музиката" петима от участниците получиха най-новия албум на Лили Иванова, а по случай финалните концери в София БГ Радио и Лидл България ви дават възможност да спечелите пет копия от сборния албум "Невероятно" на Лили Иванова! Имената на победителите ще обявим на 27 октомври сайта и фейсбук страницата на БГ Радио.

Националното турне на Лили Иванова „За пълноценни мигове с музиката“ приключва с  два концерат в  София, НДК, зала 1, на  25  и 26 октомври

За четвърта поредна година Лидл България подкрепя голямата ни изпълнителка, като дава възможност на все повече хора да изживеят пълноценни моменти с българската музика и нейния най-емблематичен изпълнител – Лили Иванова.  Преди начало на турнето, Лидл България, който е основен партньор на голямата ни изпълнителка за четвърта поредна година, изненада Лили Иванова със специален подадарък, с който да пожела успех на примата:. Лили Иванова получи луксозен комплект с ноякои от най-любимите си храни  от Лидл България - богата селекция от мед, черен шоколад, плодове и минерална вода, за да е винаги в тонус за всяка нова среща със своите фенове.

Турнето “За пълноценни мигове с музиката” представя репертоара от най-новия албум на Лили Иванова, който само за няколко месеца e с почти изчерпан тираж. Музикантите, които ще се качат на сцената с нея, в са Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокална формация ЛаТиДа.

Жителите на Стара Загора и Хасково бяха първите, които видяха на живо любимата си изпълнителка. Концертните зали и в двата града бяха препълнени, а опашки от фенове очакваха Лили Иванова часове преди появата й на живо. Над 95% от билетите за турнето вече са продадени, като очакванията са близо 20 000 души да станат част от концертите на голямата ни изпълнителка. Както билетите за Враца, така и билетите за концерта на Лили Иванова в Сливен (15 октомври) свършиха още преди началото на турнето. Билетите за концерта в Сливен също са напълно разпродадени. Пред препълнени зали и публика на крака Лили Иванова пя и в Шумен и Добрич. Почти запълнена е и първата дата в София, където Лили Иванова щеима два поредни концерта.

Допълнителна информация - на официалната фейсбук страница на Lidl Bulgaria.

Прочетете още