Най-новата песен на Йоанна Драгнева по БГ Радио!

Най-новата песен на Йоанна Драгнева по БГ Радио!
12 Септември 2017

С всеки следващ видеоклип Йоанна Драгнева става все по-загадъчна и привлекателна. В последния й съвместен проект с DJ Rossko - Baby, певицата с лекота влиза в ролята на магнетично примамваща съвременна самодива. Режисьор на клипа е Радостин Събев - Шошо, а видеото е заснето на красивия Хотнишки водопад, близо до Велико Търново.

Песента е глътка свеж въздух за почитателите на хубавата българска музика. Неин автор е  Росен Стоев - DJ Rossko, който е отговорен и за цялостния облик на Baby - от създаването на мелодията и аранжимента. Текстът е на  талантливата Катя Маринова, а продуцент на видеото е Йоанна Драгнева.

Премиерата на Baby ще се състои на 15 септември, когато Йоанна Драгнева за първи път ще изпълни песента пред публика, в рамките на фестивала SOFIA SPARK FESТ. Тридневният хепънинг ще се проведе в Южния парк на 15, 16 и 17 септември, под мотото "Градът е на всички", на който чаровната Йоанна Драгнева, в компанията на Митко Павлов, ще бъдат водещи и ментори на пъстра фестивална програма.

Прочетете още