"Мистерията на българските гласове" с официална премиера на "Pora Sotunda" по БГ Радио!

8 Декември 2017

Новият албум на "Мистерията на българските гласове" се очаква да излезе през пролетта на 2018 г. Съвместните изпълнения на хора и Лиса Джерард бяха представени за първи път пред българска публика по-рано тази година с два изключителни концерта в София и Пловдив.

Първият сингъл от предстоящия нов албум на "Мистерията на българските гласове" със заглавие "Pora Sotunda" излиза официално днес на музикалния пазар в целия свят. Той е с участието на изключителната Лиса Джерард от дуото Дед кен денс.

Песента "Pora Sotunda" е първият официално издаден студиен запис на “Мистерията на българските гласове” след повече от 20-годишна пауза и е елегантен предшественик на очаквания нов албум. В нея красиво се преплитат гласовете на хора и Лиса.

Видеото е дело на режисьорът Иван Москов и е снимано в България, а част от кадрите са направени в едно напълно обезлюдено село в Родопите - Дядовци. Главният герой във видеото не е актьор или звезда, а уличен художник, който се справя чудесно в своя дебют пред камера.

Прочетете още