Мастило изправиха на крака изпълнената зала на операта във Варна със зашеметяващ концерт!

Мастило изправиха на крака изпълнената зала на операта във Варна със зашеметяващ концерт!
25 Ноември 2015

Мастило изправиха на крака публиката в залата на оперaта във Варна. Залата, заедно с двата балкона буквално се пръскаше по шевовете от фенове на групата, които бурно аплодираха Мастило и не им дадоха шанс да слязат от сцената без бис.  

 Мастило грабнаха всички присъстващи от самото начало с впечатляваща мултимедия и изключително звучене, а усмивките и лицата на хората грейнаха още с появяването на Вики на сцената.

 Публиката направо изригна при появяването на оперния солист  Стоян Стоянджов. Той партнира на Вики в две от емблематичните парчета на групата – “Памуковите облаци” и “Виж ме пак”. Техните изпълнения предизвикаха бурни аплодисменти и вдигнаха градуса на настроението до тавана.  Мастило изпълниха на живо всички любими хитове на групата в специални за турнето аранжименти, а присъстващите дами пяха с пълен глас заедно с Вики неповторимото “Мойте кафеви очи”.  

Невероятно звучене, завлaдяваща визия, много истински емоции, бурни аплодисменти и викове изпълниха залите на оперите в Стара Зaгора и Пловдив.

Следващите концерти от турнето “Виж ме пак” са на 26.11 Русе, 27.11 Силистра, 28.11 Плевен, 04.12 Пазарджик, 05.12 Банско и 08.12 София.

Прочетете още