Луиза Джонсън ще бъде специален гост на Саня в X Factor

Луиза Джонсън ще бъде специален гост на Саня в X Factor
7 Септември 2017

„X Factor промени напълно живота ми! В момента правя музика, имам изумителни фенове и хора, които ме подкрепят в кариерата ми. Никога не съм предполагала, че от участник ще се превърна в специален гост на журито“, сподели победителката в X Factor UK 2015 Луиза Джонсън, която ще партнира на Саня в избора на участници в отбора по време на ключовия за шоуто етап – къщите на съдиите.

„Имам удоволствието отново да бъда жури в шоуто, което гради бъдещето на българската музикална сцена. Ще си партнирам с тази уникална певица, спечелила X Factor едва на 17 години“, разказа Саня, която ще вземе ключови решения за сезона.

„Тази година X Factor ще се излъчва за първи път в неделя от 20:00 часа. Профилът на предаването, който е ориентиран към максимално широка аудитория, го прави изключително изживяване за цялото семейство. Всички зрители на NOVA в неделя ще станат свидетели на вълнуващите моменти, които само X Factor може да предложи“, съобщи програмният директор на Нова Броудкастинг Груп – Антоний Мангов.

Музикалното шоу започва на 10 септември от 20:00 ч. и този сезон ще се излъчва само в неделя с по-дълги епизоди.      

Прочетете още