Лили Друмева с нова песен, балканско турне и фестивал

Лили Друмева с нова песен, балканско турне и фестивал
7 Август 2017

Българската кънтри певица и журналистка наскоро издаде нова песен „Щом съм с теб”. Парчето е акустично, енергично и носи ведро, лятно настроение. В записа участва словашката група Candyfloss. Лили е автор на музиката, текста и аранжимента, за което получава финансиране от културния фонд на Music Author.

Лили Друмева е певица, автор на песни, създател и фронт-музикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група „Lilly of the West”. Тя е продуцент и издател на десет студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. „Lilly of the West” имат престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ.

В началото на август Лили Друмева тръгва на балканско турне, участвайки на фестивали в Калафат, Ниш и Банско. На 12 и 13 август певицата ще изнесе концерти в Борисовата градина и Южния парк, заедно с нейната група, Lilly of the West. Наскоро музикантите подготвиха нова програма от джаз и суинг стандарти. На 30 септември и 1 октомври по случай международния ден на музиката и поезията (01.10) Лили организира международен фестивал за изпята поезия – Sofia Singer Songwriter Fest. Мястото е НДК, клуб Студио 5, от 18:00 часа. 

Прочетете още