Изненадай за Св. Валентин с промо билет за "I love the 90's"

Изненадай за Св. Валентин с промо билет за
4 Февруари 2016

C-Block се завръщат отново в 5-тото юбилейно издание на концерта "Обичам 90-те". Те ще се качат за трети път на сцената на деветдесетарското парти в компанията на La Bouche и Fun Factory и други гост-изпълнители. Събитието ще се проведе на 11 юни 2016 г. в София.  

В месеца на любовта Коко Ейджънси са подготвили и специални изненади за почитателите на 90-те - промоционален билет за двама на цена от 60 лв. за стандартен билет и 100 лв. за ВИП билет. Празничните билети ще са в продажба в мрежата на Eventim и Ticketlogic от 5-ти до 14-ти февруари.  

Посетителите на The Mall пък ще могат да нарисуват на Стената на Любовта авторска Валентинка за своята половинка в периода 12-14 февруари. Петима ще получат двойни билети за "Обичам 90-те".

Единичните промоционални билети от 35 лв. са ограничен брой. Все още могат да се закупят и ВИП единични билети от 60 лв. онлайн на Eventim.bg, или магазинната им мрежа. След изчерпване на промоционалния тираж, билетите ще се продават на цени от 45, 55 лв и 65 лв, а ВИП билетите - 70 лв.

Тазгодишното издание ще бъде едно от най-мащабните, чествайки петата годишнина от старта на деветдесетарската вълна в България. 

Прочетете още