Спечелете билети за бляскавия спектакъл "Нощ на звездите" на фондация "Енчо Керязов".

Спечелете билети за бляскавия спектакъл
18 Януари 2017

Тази седмица в Любими песни за любими хора всяка вечер  имате възможност да спечелите два билета за бляскавия спектакъл "Нощ на звездите", който се провежда за шести път в подкрепа на талантливите деца на България. Организирано от фондация "Енчо Кирязов", събитието ще ви направи съпричастни към невероятни изпълнения на циркови артисти и майстори на екстремните спортове от световна класа.

Отново Фондация „Енчо Керязов“ ще представи неща, които ще се случат за първи път в България!

Феноменално цирково и спортно шоу във впечатляващия и бляскав вариететен спектакъл, вдъхновен от приятелството между Енчо Керязов и Йордан Йовчев.

„НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“

25 февруари, 2017 г., Зала „Арена Армеец“ ­ София

ПРИЯТЕЛИ

е мотото, под което ще се съберат за първи път в България световни звезди на спорта и цирковото изкуство, за да оставят без дъх публиката на петото издание на набиращата все по­ голяма популярност инициатива за подкрепа на талантливи деца.

За всички, които ще споделят възторзите си от прекрасната „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ ПРИЯТЕЛИТЕ Енчо Керязов и Йордан Йовчев, заедно със своите звездни приятели, ще демонстрират уникални постижения всеки в своята област. Никога никъде в света не са се събирали едновременно в едно шоу толкова титуловани имена: петима носители на наградата „Клоун” от световния цирков фестивал в Монте Карло, както и повече от петима златни и сребърни призьори от световни и олимпийски игри! Това са приятелите на Йордан Йовчев и Енчо Керязов, стимул и вдъхновение за всички талантливи деца на България!

От тази година церемонията по награждаването е под патронажа на кмета на столицата – г-жа Йорданка Фандъкова.

София, 25 февруари, 2017 г., 19.00 ч.,
Зала „АренаАрмеец“!

Прочетете още