Графа стартира турне след успеха на голямото шоу в Арена Армеец

Графа стартира турне след успеха на голямото шоу в Арена Армеец
19 Април 2017

Графа стартира турне, заедно със своите музиканти, след големия успех на концерта в зала Арена Армеец. Завладяващата емоция от събитието, което вдигна на крака 14 000 души в столицата, ще се пренесе в още три големи български града през месец май и юни.

На 30 май Графа ще представи своя концерт в магичната атмосфера на Античния театър в Пловдив. Изпълнителят ще излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма.  На 13 и 14 юни Графа и екипът му ще посетят Летните театри последователно в Бургас и Варна, водени от големия интерес на феновете в двата морски града. Посетителите ще могат да се сдобият с ексклузивни фен-шапки, тениски, а също и специалните издания на албума „Моменти” на винил или компактдиск от мърч-щандовете на концерта. Билети за събитията от турнето вече се продават в мрежата на Eventim, на цени от 15 до 30лв.

Впечатляващи концертни аранжименти на емблематичните песни на Графа, част от които „Ако има Рай”, “Drama queen”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta”, „Моменти” и много други ще прозвучат по време на турнето.

След позитивните отзиви от представлението си в зала Арена Армеец, Графа ще излезе още веднъж на софийска сцена на 29 април. Домакин на събитието е клуб „Терминал 1”, който вече два пъти е разпродавал напълно капацитета си за Grafa & Live Band. За момента все още има налични билети в мрежата на Еventim.

Тагове: Турне

Прочетете още