Избираме 100-те най-добри български текста на песни.

Избираме 100-те най-добри български текста на песни.
29 Октомври 2015

За първи път БГ Радио провежда слушателско допитване, което ще определи кои са 100-те български песни с най-добър текст.

Гласуването започна в Деня на Народните Будители, 1 ноември, и ще приключи на Бъдни вечер. А кои са 100-те песни, чиито текстове са събрали най-много слушателски гласове, ще разберем на 31 декември, когато ще прозвучи цялата класация и с която ще изпратим годината. Слушателите на БГ Радио  предлагат до 5 заглавия на песни, които, според тях имат най-стойностен текст. Стоте песни, чиито текстове са събрали най-много слушателски гласове, ще  разберем на 31  декември, когато ще прозвучи цялата класация.

За да направят предстоящите празници още по-приятни, БГ Радио и BELLA са подготвили и подаръци за 16 слушатели, дали своите предложения в класацията.. На 11-ти, 18-ти и 23- декември с томбола ще се определят имената на късметлиите, които ще получат комплекти с  продукти за коледната трапеза: -  фини точени кори с късмети за празничната трапеза, фини точени кори за сладкиши, охладено бутер тесто, маргарин с масло и хималайска сол и книжка с рецепти.

Първите щастливци, които печелят подаръци за празничната трапеза от BELLA са:

Боян `Желязков от Стара Загора, Карина Бояджиева от Перник, Ирина Миленкова от София, Светла Павлова от Бургас и Христо Христов от Нова Загора.


БГ Радио ще изпрати 2015  година с най-поетичната класация в българската музика!

Класацията се провежда със съдействието на BELLA - производител на свободно време от 1997.

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК!

Прочетете още