БГ РАДИО И DEEP ZONE PROJECT със съвместно турне по случай общия си рожден ден

БГ РАДИО И DEEP ZONE PROJECT със съвместно турне по случай общия си рожден ден
16 Март 2016

На 3 март тази година БГ Радио навърши 15 години, а популярната формация Deep Zone Project отбеляза своя 17-ти рожден ден. По този повод, стартира и съвместното им клубно турне „Маски Долу – палец горе за българската музика“.

Турнето на БГ Радио и Deep Zone този петък гостува в Манчестър. Към шоуто се присъединява и Криско който заедно с DJ Dian Solo ще направят едно незабравимо БГ парти за българите на Острова. Турнето стартира миналия уикенд от Пловдив и Русе с препълнени клубове и голям интерес от страна на публиката. В събота турнето ще гостува в град Елхово с концерт на централен площад от 19.30 ч. 
За София - датата е 1-ви април в club Jim Beam Center. 

Турнето  ще премине през някои от най-известните клубове в България с едночасов лайв на Deep Zone Project и "БГ Парти Микс: от DJ Dian Solo“. В шоуто ще участват още  Double Voice, както и Наско, водещ на първото предаване в ефира на БГ Радио -  „Любими песни за любими хора“.

 

 Ето и част от потвърдените дати и градове:

26.03 - Елхово - централен площад
01.04 - София - club Jim Beam Center

08.04 - Сандански - club Cacao
09.04 - London - club The Alice (Диан Соло, Лора Караджова и ГудСлав)

15.04 - Варна - Moda Bar My Place

16.04 - Панагюрище - club Diamond

22.04 - Габрово - club Tao

29.04 - Стара Загора - club Pasha

05.05 -  Добрич - club Zvezda 

По време на партитата Deep Zone, заедно с новата си певица Нелина ще представят на живо есенция от авторските си хитове (от началото досега), както и част от проекта им "Нови версии на златни БГ песни“. Близначките от Double Voice (Яница и Глория) за първи път ще изпеят най-новия си сингъл "До Края" който е продуциран от Deep Zone и композиран от Светлин Къслев. 

Турнето се провежда с медийната подкрепа на Радио и Телевизия CITY и Радио ENERGY. 

Тагове: Турне

Прочетете още