Арт Войс център с благотворителен концерт в Пловдив на 2 септември

Арт Войс център с благотворителен концерт в Пловдив на 2 септември
13 Август 2018

Арт Войс център и приятели организират благотворителен концерт под надслов ЗАЕДНО на 2 септември от 20 часа на Античния театър в Пловдив. Заедно с 4 Magic ще пеят Лидия ГаневаМаргарита Хранова  и Любо Киров, ще участват и музикантите от Биг Бенд Пловдив. Водещ на концерта ще бъде Наско от БГ Радио.

Благотворителна кампания набира средства за довършване на ремонта на сградата за репетиции на възпитаниците на известната пловдивска школа Арт Войс център, която от няколко години създава изключителни млади музикални дарования.

Талантливите възпитаници на пловдивския Арт Войс Център се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света. Няколко примера са достатъчни. Лидия Ганева участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от любимките в X Factor. Преди дни тя откри 13-то издание на Международния еко джаз фестивал Перелик. Пловдивските дарования печелят с лекота конкурси и надпревари у нас и в чужбина всеки път, когато се явяват. В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс Център.

Прочетете още